1dag-autotheorie

Met 1Dag-Autotheorie ben je straks gedegen en goed voorbereid op het CBR theorie-examen. Onze lesmethode wordt helder en logisch gepresenteerd, en is volledig op het nieuwe CBR theorie-examen gericht. Ook is onze theorie makkelijk toepasbaar bij het CBR praktijk-examen, waardoor je minder rijlessen nodig hebt en vertrouwd de weg op kunt !

Na dat je je aangemeld en betaald hebt, ontvang je door ons zelf speciaal ontwikkeld oefenmateriaal, welke verstandig is om goed door te nemen.

Op de cursusdag zelf ben je, met geldige en onbeschadigde paspoort/identiteitskaart, om 7.00 uur van harte welkom op de Jan Binneslaan 12 in Surhuisterveen.

Ons streven is om met een groepje van ongeveer 15 personen er een leuke en leerzame dag van te maken, en dat iedereen aan het eind van de dag zijn theoriecertificaat heeft gehaald !

Opleiders uit het westen van het land die spreken over gegarandeerd 100% slagingspercentage, geven misleidende informatie. Deze garantie kan niemand geven. Wij kunnen wel zeggen dat onze theoriecursus 100% goed is om te kunnen slagen !

Auto theoriecursus aanmelden

Theoriecursus + Theorie-examen:

  • Oefenmateriaal via jou mail ( stel jou mail programma zo in dat het mailadres waar mee je je mailtjes verstuurd als ” legitiem” wordt behandeld. Anders belanden ze in postvak ongewenst)
  • 1dag-autotheorie cursus (in ons nieuwe theorie centrum)
  • Onbeperkt eten en drinken (je hoeft zelf echt niks mee te nemen)
  • Vervoer heen en terug (niemand hoeft vrij te nemen om jou naar het CBR te brengen, of dat je met (slecht bereikbaar) openbaar vervoer moet)
  • Begeleiding van ons
  • En natuurlijk het THEORIE-EXAMEN zelf!

Je hoeft nergens over in te zitten, wij regelen alles voor je, en dat doen we graag !!!

Cursus dag volgen zonder aansluitend theorie examen ?

Neem dan contact op via 0512-362131 of mail: [email protected] 

Tot ziens, bij 1Dag-Autotheorie in Surhuisterveen